Zdroj: https://clanky.lukaszafer.cz/a579-virtualni-operator-kaktus-nabizi-neomezeny-internet-za-tri-stovky ,publikováno: 31.8.2022

Virtuální operátor Kaktus nabízí (ne)omezený internet za tři stovky.

Mobilní virtuální operátor Kaktus nabízí nový tarif Neřešto. Balíček obsahuje volných 100 minut + 100 SMS a připojení k internetu 6GB (případně 16GB) plnou rychlostí, po vyčerpání jednotek se internet omezí na 2Mb/s do dalšího zúčtovacího období. Zcela bez závazků.

Kaktus využívá síť T-Mobile. Přístup k internetu, volání a smskování je možný tedy přes jeho síť, avšak žádný s nabízených tarifů nenabízí připojení 5G. LTE je omezeno na přibližný download 20 Mb/s (upload též 20 Mb/s). Připojení k internetu je funkční i v zahraničí s individuálním FUP limitem. Pokud data nebudou vyčerpaná, tak se v dalším měsíci automaticky převedou a přičtou k novým. Po vyčerpání 6 GB či 16 GB se sníží přenosová rychlost na 2 Mb/s, což je stále použitelné a lepší, než např. nabízí mateřský T-Mobile s tarify "pořád online", kde rychlost je 256 kbit/s (výsměch).

img
Tarif Neřešto nemá žádné závazky! Platba za tarif se provádí automaticky. Každý měsíc se pomocí zadané bankovní karty, v aplikaci, strhne částka za tarif. Jedná se tedy o předplacenou službu. Obdobný styl platby má např. Netflix, Disney+ a další...

V případě, že službu již využívat nechcete, v aplikaci se zruší pravidelná platba a sim-karta se převede na dobíjecí - kredit. Kdykoliv v budoucnu je možné tarif opět aktivovat. Přenos čísla je samozřejmostí.

100 SMS a 100 minut volání je v ceně, avšak je nutné podotknout, že není možné využívat při volání funkci VoLTE, ale operátor slibuje spuštění do konce tohoto roku. Volání a SMS je možné i po vyčerpání za aktuální ceny v jejich ceníku.

Kaktus používám už asi rok, tehdy jsem chytil v akci tarif 6GB + neomezeně dat na sociální sítě. Díky dobiječce a převádění volných jednotek mám nastřádáno pár desítek GB a neřeším. V případě dotazů, prosím do komentářů. Operátor působí a má podporu Facebooku, nikoliv telefonickou.

Nabídka kaktus:

img