Zdroj: https://clanky.lukaszafer.cz/a272-zkusenost-s-vistaprint.cz ,publikováno: 28.6.2012

Zkušenost s VISTAPRINT.CZ

Vistaprint.cz - Udělejte dojem, tak zní slogan jedné španělské firmy, která nabízí na svých internetových stránkách levné tiskářské předměty. Stal jsem se jejich zákazníkem a jaká je má zkušenost ?

Před týdnem mi přišla velmi zajímavá nabídka od firmy Vistaprint, kde si můžu nechat vyrobit razítko a nebo vizitky zdarma. Protože jsem ještě před nedávným časem s přítelkyní řešil výrobu našeho osobního razítka pro geocaching nabídka mě nadchla. Neváhal jsem a razítko ihned objednal. První objednávku jsem zrušil, protože velikost plochy pro daný text mi neseděl. Vytvořil jsem novou objednávku s jiným textem. A protože světem internetem koluje několik konspiračních teorií, že firma je jeden velký podvod, rozhodl jsem se, že tuto fámu vyvrátím.

Jak probíhal nákup

Špatná objednávka a jak probíhalo storno ? E-mailem

objednavka-mail.png objednavka-vista.png

Nová objednávka, dodání a výsledek
Jedná se o velmi solidní firmu, razítko si vytváříte úplně sami, každou úpravu musíte potvrdit, k razítku si můžete za příplatek změnit barvu, styl písma, velikost, styl rámečku, atp,.. Během proklikávání si popř. doobjednat vizitky, kalendáře a další velmi levné věci. Ovšem problém nastal při dokončování objednávky a to konkrétně u poštovného, cena není nijak dramatická, ale i přesto se dá říci, že razítko úplně zadarmo není. Rozhodně levnější razítko v ČR ani  v kamenném obchodě neseženete !! 

1.png 2.png 3.png 4.png 5.JPG 6.JPG 7.JPG 8.JPG 9.JPG 10.JPG