Zdroj: https://clanky.lukaszafer.cz/a620-iphone-15-pro-zobrazuje-se-jen-logo-apple ,publikováno: 20.4.2024

iPhone 15 Pro - zobrazuje se jen logo Apple

Po aktualizaci na nejnovější verzi iOS se iPhone restartoval, ale poté již nedokázal nabootovat. Po spuštění se po dlouhou dobu zobrazuje pouze logo Apple, aniž by došlo k naběhnutí systému.

Než se pustíte do čtení rad, které pravděpodobně nepomohou, je důležité zmínit, že můj problém byl vyřešen v autorizovaném servisu v Karlových Varech (prodejna iWant) za 399 Kč, kde došlo k reinstalaci systému do továrního nastavení. Tovární nastavení znamená vymazání všech dat, která nejsou uložena v iCloudu a nebyla zálohována.

Po aktualizaci iOS na iPhone 15 Pro se zobrazuje pouze logo Apple a občasně problikne.

Tento stav může naznačovat možné problémy s aktualizací softwaru nebo hardwarové chyby, které by měly být diagnostikovány a vyřešeny odborníkem.

Možné řešení:

Připojte iPhone k nabíječce, alespoň na 15 minut.
Pomocí kombinace stisknutí tlačítek se provede tvrdý restart:

Přes aplikaci iTunes: Připojte se jako obvykle a pokud je to možné, vyberte zařízení v záložce "Zařízení/iPhone" a proveďte obnovení do továrního nastavení. Pokud telefon není vidět, zkuste několikrát připojit a odpojit kabel, případně vyměnit za jiný.

Zavolejte na technickou podporu Apple: 800 700 527, zda neznají lepší řešení

Žádný z uvedených bodů pravděpodobně nepomohl. Nezbývá tedy nic jiného než se obrátit na oficiální servis Apple, případně vyčkat na vyřízení reklamace, pokud máte trpělivost. Na internetu sice existuje různý software, který by mohl tento problém vyřešit, avšak důrazně doporučuji využít autorizovaný servis.

img