Zdroj: https://clanky.lukaszafer.cz/a560-tragicka-nehoda-si-vyzadala-lidsky-zivot-i-nehodu-hasicu ,publikováno: 6.12.2020

Tragická nehoda si vyžádala lidský život i nehodu hasičů

Klášterec nad Ohří - krátce před 14 hodinou došlo k čelní srážce dvou osobních automobilů, jeden z automobilu začal hořet. Hasiči kteří jeli k zásahu jako první, ale k místu nehody už nedojeli. Hasičská cisterna se střetla s osobním automobilem na světelné křižovatce.

Osobní vozidlo SUV jelo od Klášterce nad Ohří směrem na Karlovy Vary když dostalo smyk (pravděpodobně nepřizpůsobená rychlost)a srazilo se s vozidlem v opačném směru. Po střetu začal menší automobil hořet. Dvěma spolujezdům - ženě a dítěti se podařilo z automobilu vylézt. Ve voze cestoval i pes který po nehodě utekl neznámo kam, řidič ale zůstal ve vozidle zaklíněn a nebylo mu pomoci, v autě uhořel. Řidič SUV byl v autě sám. Při nehodě těžké zranění utrpěli muž a dítě, oba byli transportovány do ústeckého traumacentra. Žena s lehčím zraněním byla k vyloučení vážnějšího zranění odvezena do kadaňské nemocnice. Záchranáři na nedaleké čerpací stanici ošetřili i lehká zranění (popáleniny) muže, který se snažil posádce hořicího auta pomoci.


Cestou k této nehodě havarovali i hasiči. Do cisterny narazil řidič osobního automobilu, který jim nedal přednost. „Příslušníci jsou všichni v pořádku, akorát bude škoda na autě,“ uvedl operační důstojník hasičů. K předchozí nehodě byly podle něj neprodleně vyslané jiné dvě jednotky hasičů.


4. 12. 2020, den před touto tragickou se stala nehoda též v Klášterci nad Ohří. Dle očité svědkyně kličkoval mladík ve svém vozidle po ulici Petlerská a porazil veřejné osvětlení. Naštěstí svým jednáním nikoho nezranil. Značná škoda byla pouze na automobilu a na veřejném osvětlení.

1.jpg 2.jpg

6. 12. 2020, došlo k další dopravní nehodě na světelné křižovatce, kde se střetli dva osobní automobily značky BMW a Škody Octavie. Bez zranění. Dle prvotních informací nedal jeden z řidičů přednost protijedoucímu.

3.jpg 4.jpg


Jezděte opatrně!
Pozůstalým upřímnou soustrast